Workshop Vertel jouw Baby’s Verhaal

idee baby fotoboek - 1 jaaroverzicht
Je wilt heel graag een bijzonder en persoonlijk fotoboek van je kind zijn eerste jaar
Maar je komt er maar niet aan toe met jouw drukke bestaan als moeder
En je wordt al moedeloos als je denkt aan het uitzoeken van al die babyfoto’s

Dat babyalbum maken is één grote uitdaging.

Want hoe pak je dit aan zonder dat je er eindeloos mee bezig bent.
En het sorteren en uitzoeken van al die babyfoto’s is een hels karwei en motiveert je niet.

En toch, dat eerste jaar is zo bijzonder. Want dan wordt de basis gelegd tussen ouder en kind, dan ontwikkelt je kind zich sneller dan ooit en je wilt graag dat je kind altijd weet hoe liefdevol het op deze wereld is ontvangen. Dit verhaal wil je graag vastleggen in dat baby fotoboek.

Snel, efficiënt, maar wel met een persoonlijke touch

Dit is wat jij zoekt. Je droomt van een fotoboek van je kind waarin je jullie verhaal als ouders kwijt kan, waar alle mijlpalen en bijzonderheden in terugkomen. En het liefst een baby fotoboek die er ook leuk en vrolijk uitziet zodat het verhaal van het eerste jaar van je kind echt tot leven komt.

Maar om dit te maken moet je hier tijd aan besteden, wat je niet hebt, en je verdiepen in allerlei opmaak mogelijkheden en technische snufjes waarvan je bang bent dat dit buiten jouw kunnen ligt. Je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Hoe leuk je dit ook zou vinden, door de tijd die het kost zie je geen kans om dit op korte termijn op te pakken en dus stel je het maken van dat baby fotoboek telkens maar uit.

Babyalbum ontwerp Tipi 3- Tips voor een stijlvol en creatief babyalbum

Herken jij je hier in?

Dan is de online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal precies wat jij zoekt!

In deze workshop begeleid ik je stap voor stap door het hele proces van het maken van dat baby fotoboek.


We werken volgens een door mij opgezet plan wat gericht is op het op een zo efficiënt mogelijke manier maken van een bijzonder en persoonlijk baby fotoboek. 
Je ontvangt praktische tips en handige tools. En ik geef je inspiratie voor leuke pagina ontwerp ideeën voor in het baby fotoboek.

Lieve moeder, deze online workshop is voor jou als

Jij tast in het duister over hoe je het maken van een bijzonder baby fotoboek moet aanpakken

Jij wel bent begonnen aan dat baby fotoboek, maar het je niet lukt om dit af te maken

Jij altijd op zoek bent naar bijzondere en unieke items

Jij waarde hecht aan verhalen en de kleine details

Jij houdt van efficiënt werken en slimme oplossingen

Jij graag voor het complete plaatje gaat en geen genoegen neemt met minder

Na de online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal heb jij

Alle babyfoto’s uitgezocht en geordend volgens een overzichtelijk systeem

Het verhaal van je kind zijn eerste jaar verteld in een baby fotoboek zoals jij dat altijd voor ogen had

Een baby fotoboek van je kind wat je vol trots kunt delen met je dierbaren en die jullie dat eerste jaar keer op keer laat herbeleven

Blijvende kennis op het gebied van bewaren en selecteren van foto’s en het maken van fotoboeken

De beschikking over handige tips en tools voor het ordenen en selecteren van foto’s en het maken van fotoboeken

Een rustgevend, trots en voldaan gevoel doordat die lang uitgestelde taak van het maken van een baby fotoboek nu naar voldoening is afgerond

Kortom, het is de ideale afsluiting van het eerste jaar van je kind!

online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal

Dit maakt het zo bijzonder

l

Ontwerpplan

Het maken van een ontwerpplan helpt je om veel efficiënter het baby fotoboek voor je kind vorm te geven. En welke moeder houdt nu niet van tijdbesparende opties!

Het totaalplaatje

Ik help je zowel bij het ordenen en selecteren van de babyfoto’s als bij het maken van een mooi en leuk uitziend baby fotoboek waarin het verhaal van jouw kind zijn eerste levensjaar wordt verteld.

Unieke tools

Je ontvangt gedurende de workshop verschillende handige tools die jou helpen om zo efficiënt mogelijk de babyfoto’s te ordenen en selecteren en helpen om dat baby fotoboek te maken.

Blijvende kennis

Alles wat je leert is blijvende kennis die je keer op keer kunt toepassen bij al je andere foto’s en fotoboeken. Dus heb je meerdere kinderen dan is een eenmalige investering voldoende voor het maken van alle baby fotoboeken.

Waarom ik jou het beste kan helpen

Ik ben Vanita, sinds 2012 tweelingmoeder van een dochter en zoon. Ook ik kwam erachter dat het maken van een baby fotoboek van je kind(eren) een grote uitdaging is, vooral in de tijd waarin we nu leven waarbij het maken van foto’s een dagelijkse activiteit is geworden en je geleefd wordt door de waan van de dag.

Al zes jaar ontwerp ik trouw- en andere fotoboeken en lever ik diverse grafische foto ontwerpen. Dagelijks inspireer ik anderen om meer te doen met hun foto’s door het delen van tips & inspiratie. Doordat ik dagelijks met foto’s en fotoboeken bezig ben, weet ik hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ik vind dat elke moeder op een makkelijke en tijdbesparende manier dat baby fotoboek moet kunnen maken. Ik wil moeders helpen om dit veel efficiënter te doen, zodat dat baby fotoboek niet alleen een droom blijft.

Daarom heb ik de online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal ontworpen. Hierin deel ik met jou mijn beste tips & tools en inspireer je met mijn eigen ontwerpen. Met mijn ervaring help ik je stap voor stap door het hele proces, zodat het voor jou overzichtelijk is, je tijd bespaart en je gemotiveerd blijft.

Zo help ik jou met mijn kennis en creativiteit om dat zo lang uitgestelde baby fotoboek voor je kind nu eindelijk te maken.

Wist je dat een kind een hoger gevoel van eigenwaarde en een gevoel van warmte en geborgenheid ervaart door het zien van foto’s van zichzelf met zijn dierbaren?

Inhoud Online workshop

Vertel Jouw Baby’s Verhaal

De online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal bestaat uit drie modules, die in een periode van drie weken worden vrijgegeven. Elke week ontvang je een mail met de lessen uit de module die bestaan uit begeleidende video’s en een werkboek. De hele workshop kun je volgen in een overzichtelijke online omgeving en je behoudt zes maanden lang toegang tot de workshop.

Zo kun je rustig en stapsgewijs op zelf gekozen momenten in jouw drukke mamaleven aan de slag met het baby fotoboek.

 

l

Module 1- Maak een ontwerpplan

Je hebt de details voor het baby fotoboek helder vastgelegd en hebt een duidelijk beeld hoe dit er straks uitziet.

We gaan aan de slag met het bepalen van jouw persoonlijke stijl voor het baby fotoboek. Je gaat de bouwstenen (zoals de gewenste kleuren, de plaatsing van foto’s, de teksten, etc.) voor jouw verhaal uitwerken en visualiseert zo jouw verhaal.

Module 2 - Orden en selecteer de babyfoto's

Alle babyfoto’s zijn geordend in mappen en je hebt een selectie gemaakt van de babyfoto’s die in het baby fotoboek komen.

Je gaat orde scheppen in die chaos aan babyfoto’s en maakt een selectie van de meest waardevolle foto’s van het eerste levensjaar van je kind. Je ontvangt hiervoor tijdbesparende tips en handige tools.

Module 3 - Maak het babyalbum

Je hebt jouw droom baby fotoboek gemaakt en kunt deze vol trots delen met jouw dierbaren.

Yes, je gaat lekker aan de slag met het daadwerkelijk maken van het baby fotoboek volgens jouw eigen ontwerpplan. Je ontvangt slimme tips, leuke inspiratie en een handige checklist voor het controleren en bestellen van het baby fotoboek.

Of besteed deze stap uit aan mij als je het teveel gedoe vind om zelf in zo een fotoalbum programma aan het werk te gaan. Ik doe het werk voor jou en lever een uniek baby fotoboek met op maat gemaakte ontwerpen.

6 maanden lang toegang tot de workshop

uitleg middels duidelijke video’s

handige werkboeken met stap voor stap uitleg

tijdbesparende tips 

Handige tools, zoals een ontwerplan template, een overzicht met must have mijpalen, beslisschema selecteren van foto’s en een checklist voor het bestellen van het baby fotoboek.

Inspiratieboek/ -video’s met pagina ontwerp ideeën om zelf te maken

Online community voor het stellen van vragen en contact met andere deelnemers

idee baby fotoboek - maandoverzicht
online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal

Dit is wat anderen zeggen

Ik ben heel erg blij met de persoonlijke begeleiding, alle tips, video’s en het lesmateriaal. Het is fijn dat je op eigen tempo de modules kunt doorlopen. Ik raad het iedereen aan!

S. Sookhlall

De brede tips en informatie die je krijgt zijn heel fijn! Het contact met Vanita is prettig, ze reageert vlot, gezellig en doelgericht.

Marieke van der Laan

Het waren waardevolle lessen en zonder deze online workshop had ik het nog langer uitgesteld. De video’s zijn duidelijk en overzichtelijk en de werkboeken zijn handig als naslagwerk.
Je moet het zelf doen maar juist de berichten van Vanita hielpen erbij omdat je de lessen toch goed wilt doen

Jacqueline Toet

Schrijf je direct in!

Je kunt de online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal volgen wanneer jij wilt. Je kunt je dus op elk moment inschrijven en direct aan de slag met het maken van dat baby fotoboek. Op het moment dat je je inschrijft krijg je direct toegang tot de eerste module.

Stel het niet langer uit en start vandaag nog met dat baby fotoboek!

 

Je kunt kiezen uit drie verschillende varianten:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

* De gemiddelde prijs voor een vlakliggend fotoboek van 30×30 cm, bestaande uit 40 pagina’s en met een foto omslag is € 60,-.
Let op! Dit is een indicatie en exclusief acties, de prijs kan variëren per aanbieder.

** Eventuele extra wensen voor het baby fotoboek, zoals meer pagina’s of een andere omslag, zijn mogelijk. De meerkosten hiervoor worden na gefactureerd.

Veelgestelde vragen

 

Hoeveel tijd kost de online workshop Vertel Jouw Baby's Verhaal mij?

De geschatte tijdsinvestering is gemiddeld 5 á 6 uur in totaal. Dit is met name afhankelijk van het aantal babyfoto’s wat je hebt, hoe meer foto’s hoe meer werk het uiteraard is om deze te ordenen en selecteren en vervolgens het fotoboek op te maken. De workshop duurt in totaal drie weken, dus dat betekent dat je ongeveer 2 uur per week aan de online workshop zult besteden. 

Ik heb de online workshop zo ingericht dat het vooral tijdbesparend is door middel van een uitgewerkt stappenplan en handige tips en tricks.

Je hebt het over handige en tijdsbesparende tools. Wat houdt dit precies in?

Je krijgt in de online workshop Vertel Jouw Baby’s Verhaal een aantal tips en tools van mij die je tijd besparen. Zo ontvang je in module 1 Maak een ontwerpplan een handig template die je alleen hoeft in te vullen, veelal door middel van korte teksten en vinkjes, om zo je persoonlijke stijl te bepalen. In module 2 Ordenen en selecteren van de babyfoto’s ontvang je een handig schema aan de hand waarvan je makkelijk een selectie van je foto’s kan maken en in module 3 Maak het baby fotoboek ontvang je een checklist om je baby fotoboek te controleren of het afdruk gereed is. Dit zijn maar een paar tools die je ontvangt, de online workshop zit vol met dit soort tools en handige tips.

Wat houdt de online community op Facebook in?

In de besloten Facebook groep kun je al je vragen stellen en zal ik deze beantwoorden. Hiernaast blijf ik je via deze groep motiveren om aan het baby fotoboek te blijven werken. En je kunt deze groep gebruiken om te sparren met andere moeders die meedoen aan de online workshop.

Kan ik ook toegang krijgen tot alle lessen in een keer?

Dit is niet mogelijk. Per week zal er een module worden vrijgegeven met de bijbehorende lessen. In een tijdsperiode van drie weken krijg je dus toegang tot de verschillende lessen. Zodoende kun je stapsgewijs aan het werk.

Je kunt natuurlijk ook wachten tot alles lessen zijn vrijgegeven en dan in een keer aan de slag gaan als je dit prettiger vind.

Voor hoelang krijg ik toegang tot de online workshop Vertel Jouw Baby's Verhaal?

Omdat ik begrijp dat er altijd wel iets tussen kan komen en het je daarom niet lukt om binnen drie weken dat baby fotoboek voor je kind af te ronden, krijg je tijdelijk maar liefst zes maanden lang toegang tot alle lessen uit de online workshop.