Online workshop

Pure Herinneringen In Beeld

idee baby fotoboek - 1 jaaroverzicht

Herken Jij dit?

Het maken van fotoboeken staat op jouw wishlist, met name dat baby fotoboek.
Maar je komt er maar niet aan toe door tijdgebrek, door jouw drukke bestaan als moeder.
En je wordt al moedeloos als je denkt aan het uitzoeken van al die foto’s. Je motivatie daalt, terwijl je het graag wilt.

Hoe fijn zou het zijn als…

Je die herinneringen van je kind in beeld kan brengen in een tastbaar fotoboek met een verhaal.
Je deze herinneringen kunt herbeleven met je kind in alle geuren en kleuren, zodat jouw kind altijd wordt herinnert aan die pure energie die het in zich draagt.
Je jouw kind straks al die herinneringen van zijn kindertijd kan meegeven, netjes gesorteerd en zorgvuldig in beeld gebracht in meerdere fotoboeken.
Babyalbum ontwerp Tipi 3- Tips voor een stijlvol en creatief babyalbum

Fotoboeken maken is één grote uitdaging.

Al is het jouw ultieme wens, het lukt je maar niet om die fotoboeken te maken. Want we leven in een wereld van overdaad, alles moet meer, gaat sneller en we hollen maar mee met elke ontwikkeling. Dit leidt ertoe dat je van alles doet en alsmaar bezig bent, maar waardoor je geen tijd lijkt te hebben voor die fotoboeken.

Je maakt meer foto’s, koopt meer schijfruimte om alles op te slaan en vervolgens raak je het overzicht kwijt. Duizenden foto’s staan ergens digitaal opgeslagen om vergeten te worden. Zonde!

Foto’s komen pas echt tot hun recht en worden meer van waarde als ze tastbaar zijn.
Afgedrukt in een fotoboek met een verhaal waar je doorheen kunt bladeren.
Keer op keer, om weer even bewust stil te staan bij dat wat er echt toe doet.

Fotoboeken van je kind zijn waardevol door de pure herinneringen

Foto’s van je kind brengen de pure herinneringen in beeld. Want elk kind komt op de wereld geheel zuiver gevuld met een pure energie. In alles wat je kind doet zit die pure energie, in die lach, de manier waarop het beweegt, kijkt, speelt, in alles. Als ouder, als moeder, weet je dat het jouw missie is om ervoor te zorgen dat die pure energie van je kind altijd zal blijven stralen. En met foto’s leg je die pure energie vast in pure herinneringen.

Deze foto’s zeggen zoveel meer en hebben zoveel waarde. Waarschijnlijk later nog meer waarde voor je kind dan voor jou. Omdat het dan dingen ziet, voelt en herinnert wat het (bijna) vergeten was. Het zijn pure beelden die de verbinding met die pure energie doen opleven en versterkt. 
Die ervoor zorgen dat jouw kind zich geliefd, geborgen en van waarde voelt en eraan herinnert hoe belangrijk plezier maken is.

Jouw kind verdient het om zijn meest pure herinneringen in beeld te hebben middels fotoboeken van zijn kinderjaren.

Door het zien van foto’s van zichzelf met zijn dierbaren ervaart een kind een hoger gevoel van eigenwaarde en een gevoel van warmte en geborgenheid.

Wil jij die pure herinneringen van je kind in beeld brengen?

In de workshop Pure Herinneringen In Beeld leer ik jou de basis van fotoboeken maken, door jou stap voor stap te helpen het eerste fotoboek van je kind te maken, het baby fotoboek. Vervolgens heb jij alles wat je nodig hebt om de vervolg fotoboeken van je kind te maken op een efficiënte en slimme manier en met veel plezier. Zo kun jij ondanks jouw drukke leven als moeder, toch al die fotoboeken voor je kind en jouw gezin maken.

Inhoud Online workshop

Pure Herinneringen In Beeld

De online workshop Pure Herinneringen In Beeld bestaat uit drie modules en een startles die jou helpt om ook echt door te pakken, zodat je succesvol dat baby fotoboek maakt. In een periode van vier weken ontvang je de lessen. Elke week ontvang je een mail met de lessen uit de module die bestaan uit begeleidende video’s en een werkboek. De hele workshop kun je volgen in een overzichtelijke online omgeving en je behoudt zes maanden lang toegang tot de workshop.

Zo kun je rustig en stapsgewijs op zelf gekozen momenten in jouw drukke mamaleven aan de slag met het eerste fotoboek, het baby fotoboek.

 

Z

Startles - Succesplan voor je fotoboek

Jij bent er helemaal klaar voor om structureel aan je fotoboek te werken, zodat je deze succesvol, naar tevredenheid en op korte termijn kunt afronden.

We gaan in op de vijf randvoorwaarden die nodig zijn om simpel en snel een fotoboek te maken en je stelt voor jezelf een succesplan op, zodat je dat fotoboek binnen vier weken in handen hebt.

l

Module 1- Maak een ontwerpplan

Je hebt de details voor het baby fotoboek helder vastgelegd en hebt een duidelijk beeld hoe dit er straks uitziet.

We gaan aan de slag met het bepalen van jouw persoonlijke stijl voor het baby fotoboek. Je gaat de bouwstenen (zoals de gewenste kleuren, de plaatsing van foto’s, de teksten, etc.) voor jouw verhaal uitwerken en visualiseert zo jouw verhaal.

Module 2 - Orden en selecteer de babyfoto's

Alle babyfoto’s zijn geordend in mappen en je hebt een selectie gemaakt van de babyfoto’s die in het baby fotoboek komen.

Je gaat orde scheppen in die chaos aan babyfoto’s en maakt een selectie van de meest waardevolle foto’s van het eerste levensjaar van je kind. Je ontvangt hiervoor tijdbesparende tips en handige tools.

Module 3 - Maak het babyalbum

Je hebt jouw droom baby fotoboek gemaakt en kunt deze vol trots delen met jouw dierbaren.

Yes, je gaat lekker aan de slag met het daadwerkelijk maken van het baby fotoboek volgens jouw eigen ontwerpplan. Je ontvangt slimme tips, leuke inspiratie en een handige checklist voor het controleren en bestellen van het baby fotoboek.

Of besteed deze stap uit aan mij als je het teveel gedoe vind om zelf in zo een fotoalbum programma aan het werk te gaan. Ik doe het werk voor jou en lever een uniek baby fotoboek met op maat gemaakte ontwerpen.

Ga zelf aan de slag maar wel met de begeleiding van een professional, zodat het voor jou overzichtelijk is, je tijd bespaart, je gemotiveerd blijft en zodat je in staat bent dit toe te passen op alle andere fotoboeken voor je kind.

Aan het eind van deze workshop heb jij:

Idee baby fotoboek - maandoverzicht met tekst

Alle babyfoto’s uitgezocht en geordend volgens een overzichtelijk systeem

Een prachtig baby fotoboek voor jouw kind met zijn meest pure herinneringen.

De beste tools en gedegen kennis om simpel en snel fotoboeken te maken voor jouw kind en jouw gezin.

Jij weet aan het eind van deze workshop:

Hoe je structureel tijd maakt voor het werken aan een fotoboek, zonder tijdstress.

Hoe je eenvoudig een ontwerpplan maakt voor jouw fotoboek, zodat het voldoet aan al jouw wensen. En hoe een ontwerpplan jou helpt tijd besparen bij het maken van een fotoboek.

Hoe je snel je foto’s ordent en simpel een selectie maakt voor in het fotoboek.

Hoe je zelf eenvoudig een fotoboek opmaakt en deze slim kunt vormgeven, zodat het uniek en persoonlijk is, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

 Hoe je meerdere fotoboeken in één jaar kunt maken.

Babyalbum ontwerp Bohemian 5- Tips voor een stijlvol en creatief babyalbum

Het is de basis die jou helpt de pure herinneringen van je kind zorgvuldig te bewaren in fotoboeken.

online workshop Pure Herinneringen In Beeld

Waarom het jou gaat helpen

l

Ontwerpplan

Het maken van een ontwerpplan helpt je om veel efficiënter het (baby) fotoboek voor je kind vorm te geven. En welke moeder houdt nu niet van tijdbesparende opties!

Het totaalplaatje

Ik help je zowel bij het ordenen en selecteren van de babyfoto’s als bij het maken van een mooi opgemaakt en persoonlijk baby fotoboek waarin het verhaal van jouw kind zijn eerste levensjaar wordt verteld.

Unieke tools

Je ontvangt gedurende de workshop verschillende handige tools die jou helpen om zo efficiënt mogelijk de babyfoto’s te ordenen en selecteren en helpen om dat baby fotoboek te maken.

Blijvende kennis

Alles wat je leert is blijvende kennis die je keer op keer kunt toepassen bij al je andere foto’s en fotoboeken. Dus heb je meerdere kinderen dan is een eenmalige investering voldoende voor het maken van alle baby- en vervolg fotoboeken.

Waarom ik jou het beste kan helpen

Ik ben Vanita, sinds 2012 tweelingmoeder van een dochter en zoon. Ook ik kwam erachter dat het maken van een baby fotoboek van je kind(eren) een grote uitdaging is, vooral in de tijd waarin we nu leven waarbij het maken van foto’s een dagelijkse activiteit is geworden en je geleefd wordt door de waan van de dag.

Acht jaar lang heb ik trouw- en andere fotoboeken ontworpen en lever ik diverse grafische foto ontwerpen als professional. Dagelijks inspireer ik anderen over de waarde van foto’s door het delen van tips & inspiratie. Doordat ik dagelijks met foto’s en fotoboeken bezig ben, weet ik hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ik vind dat elk kind fotoboeken van zijn kinderjaren verdient om regelmatig terug te kunnen keren naar die pure energie die het in zich draagt. Elke moeder zou op een makkelijke en tijdbesparende manier dat baby fotoboek en alle vervolg fotoboeken moeten kunnen maken. Daarom help ik moeders om dit te realiseren, zodat het niet alleen een wens blijft.

Deze workshop is voor:

 Jonge moeders die graag in een keer goed beginnen met het maken van fotoboeken voor hun kind;
Voor ervaren moeders die het maken van fotoboeken maar blijven uitstellen;
Voor moeders die zoeken naar een efficiënte en slimme manier om fotoboeken te maken voor hun kind;
Voor moeders die het spoor bijster zijn als het gaat om fotoboeken maken van hun kind.

Dit is wat je krijgt:

uitleg middels duidelijke video’s
handige werkboeken met stap voor stap uitleg
tijdbesparende tips
Handige tools, zoals een ontwerplan template, een overzicht met must have mijpalen, beslisschema selecteren van foto’s en een checklist voor het bestellen van het baby fotoboek.
Inspiratieboek/ -video’s met pagina ontwerp ideeën om zelf te maken
Online community voor het stellen van vragen en contact met andere deelnemers
6 maanden lang toegang tot de workshop
idee baby fotoboek - maandoverzicht
online workshop Pure Herinneringen In Beeld

Zij gingen je voor

Ik ben heel erg blij met de persoonlijke begeleiding, alle tips, video’s en het lesmateriaal. Het is fijn dat je op eigen tempo de modules kunt doorlopen. Ik raad het iedereen aan!

S. Sookhlall

De brede tips en informatie die je krijgt zijn heel fijn! Het contact met Vanita is prettig, ze reageert vlot, gezellig en doelgericht.

Marieke van der Laan

Het waren waardevolle lessen en zonder deze online workshop had ik het nog langer uitgesteld. De video’s zijn duidelijk en overzichtelijk en de werkboeken zijn handig als naslagwerk.
Je moet het zelf doen maar juist de berichten van Vanita hielpen erbij omdat je de lessen toch goed wilt doen

Jacqueline Toet

In september start de eerstvolgende workshop!

Ben jij geïntereseerd in de workshop Pure Herinneringen In Beeld?

Veelgestelde vragen

 

Hoeveel tijd kost de online workshop Pure Herinneringen In Beeld mij?

De geschatte tijdsinvestering is gemiddeld 8 uur in totaal. Dit is met name afhankelijk van het aantal babyfoto’s wat je hebt, hoe meer foto’s hoe meer werk het uiteraard is om deze te ordenen en selecteren en vervolgens het fotoboek op te maken. De workshop duurt in totaal vier weken, dus dat betekent dat je gemiddeld ongeveer 2 uur per week aan de online workshop zult besteden. 

Ik heb de online workshop zo ingericht dat het vooral tijdbesparend is door middel van een uitgewerkt stappenplan en handige tips en tricks.

Je hebt het over handige en tijdsbesparende tools. Wat houdt dit precies in?

Je krijgt in de online workshop Pure Herinneringen In Beeld een aantal tips en tools van mij die je tijd besparen. Zo ontvang je in module 1 Maak een ontwerpplan een handig template die je alleen hoeft in te vullen, veelal door middel van korte teksten en vinkjes, om zo je persoonlijke stijl te bepalen. In module 2 Ordenen en selecteren van de babyfoto’s ontvang je een handig schema aan de hand waarvan je makkelijk een selectie van je foto’s kan maken en in module 3 Maak het baby fotoboek ontvang je een checklist om je baby fotoboek te controleren of het afdruk gereed is. Dit zijn maar een paar tools die je ontvangt, de online workshop zit vol met dit soort tools en handige tips.

Wat houdt de online community op Facebook in?

In de besloten Facebook groep kun je al je vragen stellen en zal ik deze beantwoorden. Hiernaast blijf ik je via deze groep motiveren om aan het baby fotoboek te blijven werken. Je kunt deze groep ook gebruiken om te sparren met andere moeders die meedoen aan de online workshop.

Tevens zal ik in deze Facebook groep wekelijks een live sessie houden waarin ik veelgestelde vragen behandel en je live feedback van mij kunt ontvangen op de dingen waar jij tegenaan loopt (let op, in de maanden juli en augustus vervalt dit i.v.m. de vakantieperiode. Vanaf september zullen er weer wekelijks livesessies worden gehouden).

Kan ik ook toegang krijgen tot alle lessen in een keer?

Dit is niet mogelijk. Per week zal er een module worden vrijgegeven met de bijbehorende lessen. In een tijdsperiode van vier weken krijg je dus toegang tot de verschillende lessen. Zodoende kun je stapsgewijs aan het werk.

Je kunt natuurlijk ook wachten tot alles lessen zijn vrijgegeven en dan in een keer aan de slag gaan als je dit prettiger vind.

Voor hoelang krijg ik toegang tot de online workshop Pure Herinneringen In Beeld?

Omdat ik begrijp dat er altijd wel iets tussen kan komen en het je daarom niet lukt om binnen vier weken dat baby fotoboek voor je kind af te ronden, krijg je maar liefst zes maanden lang toegang tot alle lessen uit de online workshop. Zo kun je lessen nogmaals doorlopen voor een vervolg fotoboek of een baby fotoboek van je tweede kind.