Gratis videoserie

In drie stappen dichter bij dat baby fotoboek

Stel jij het maken van dat baby fotoboek ook steeds uit?

Zijn tijd, de vele foto’s en de vraag hoe je er iets bijzonders van maakt de uitdagingen waar jij tegen aan loopt?

Schrijf je dan nu in voor de gratis videoserie ‘In drie stappen dichter bij dat baby fotoboek’!

 

Start nu eindelijk met dat baby fotoboek en maak hem af!

Na deze 3-delige videoserie:

Weet jij hoe je tijd maakt om dat baby fotoboek ook echt te maken en is tijd geen issue meer

Heb jij een plan van aanpak om die vele babyfoto’s te ordenen en selecteren

Weet jij wat de belangrijkste stap is die je als eerst moet nemen om op een efficiënte en tijdbesparende wijze dat baby fotoboek te maken

Beschik jij over praktische handvatten waarmee je binnen korte tijd dat baby fotoboek maakt en in handen hebt.

 

Wat ontvang je:

Je ontvangt verspreid over drie dagen, drie korte video’s:
Video 1

Tijd

In deze video ga ik in op de grootste uitdaging: Tijd

Ik geef je praktische tips over hoe je om kunt gaan met de tijd die je hebt om ook echt tot het resultaat van dat baby fotoboek te komen.

Video 2

Foto’s

In deze video tackelen we de uitdaging van de vele foto’s

Je ontvangt praktische tips voor het ordenen en selecteren van de babyfoto’s. Deze tips vormen samen een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

Video 3

Sleutel tot efficiëntie

In deze video deel ik met je de sleutel tot de manier waarop je op efficiënte wijze dat baby fotoboek maakt. Deze stap is zo belangrijk. Als je dit als allereerst doet, gaat dit je zoveel helpen bij de rest van het proces van het maken van dat baby fotoboek. Zo helpt het je ook bij de voorgaande twee uitdagingen.

Hoi, Ik ben Vanita!

 

Ik ben ontwerper van fotoboeken. Met al zes jaar ervaring in het professioneel ontwerpen van fotoboeken, met name trouwalbums, en nog vele jaren als hobbyist weet ik als geen ander wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het ontwerpen van fotoboeken.

Als hobby fotograaf maak ik aardig wat foto’s per jaar en beschik ik over degelijke kennis van het maken van foto’s tot het overzichtelijk ordenen van foto’s. Ik geef regelmatig tips en inspiratie over hoe je meer kunt doen met je foto’s, want mijn missie is: jou helpen meer te doen met je foto’s!

En als moeder van een tweeling weet ik hoe uitdagend het kan zijn om tijd te maken voor klusjes en projecten tussen de dagelijkse verplichtingen door, zoals het baby fotoboek.

 

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de eerste video!

Zorg dat jij startklaar bent om dat baby fotoboek
nu ook echt te maken!

Veelgestelde vragen

Is de videoserie echt gratis?

Ja, het is echt gratis. Ik deel gratis mijn kennis met je omdat ik het belangrijk vind dat elk kind een baby fotoboek heeft en ik als geen ander weet hoe uitdagend het is om als moeder een baby fotoboek voor je kind te maken

Vanaf wanneer krijg ik toegang tot de videoserie?

Je ontvangt over drie dagen verspreid per mail de videoserie. Elke dag ontvang je een video uit de serie. De eerste video ontvang je gelijk na je aanmelding, zodat je direct aan de slag kan.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor deze videoserie?

Inschrijven voor de videoserie kan ‘anytime’, 24/7.

Hoe lang duren de video’s?

De video’s duren 3 tot 5 minuten. Ze zijn praktisch ingestoken en focussen zich echt op de tips en handvatten. Want ik weet dat je als moeder over weinig tijd beschikt.

Hoe lang heb ik toegang tot de video's?

Als je je hebt ingeschreven voor de videoserie heb je een maand de tijd om de video’s te bekijken. Hierna zijn de video’s niet meer toegangkelijk.