Foto cadeau’s

Persoonlijke cadeaus zeggen zoveel meer

Foto’s maken emoties los en het delen van foto’s brengt mensen dichter bij elkaar. Wil jij iemand verassen met echt iets bijzonders, kies dan voor een fotocadeau. Of geef jezelf een van deze bijzondere fotocadeaus.

Doe meer met je foto’s en geef ze cadeau

Fotoposter

Mooi vormgegeven en gepersonaliseerde wanddecoratie

Met deze unieke fotoposter kun je dagelijks genieten van jouw mooiste foto(’s) passend bij jouw interieur. Het is een bijzonder aandenken voor altijd en een persoonlijk cadeau wat zeker wordt gewaardeerd.

Lever jouw mooiste foto(s) aan en ontvang een compleet gepersonaliseerde fotoposter op A3 formaat. Je hebt de keuze uit een aantal unieke designs en kunt de fotoposter personaliseren door het aanleveren van een eigen tekst en een kleur naar keuze.

Je hebt al een gepersonaliseerde fotoposter voor € 23,95. 

Geïnteresseerd?

Bruidsmeisjes album

Wil jij jouw bruidsmeisjes op een echt unieke manier vragen?

Dan is het bruidsmeisjesalbum perfect!

Hierin worden de leukste foto’s van jou en je bruidsmeisje to be vereeuwigd in combinatie met de liefste teksten en een mooie opmaak. Het is een bijzonder aandenken voor een bijzonder moment.

Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van de gewenste foto’s en een persoonlijk berichtje voor je bruidsmeisje to be. Ik plaats de foto’s in een uniek design waarvan je de kleur geheel naar eigen smaak kunt aanpassen. Je hebt de keuze uit diverse kleuren voor de omslag van het album en deze wordt standaard  gepersonaliseerd met de naam van je bruidmeisje to be. Je ontvangt een compleet fotoalbum met foto’s en tekst in een mooie opmaak in een handzaam formaat om makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Maak het vragen van je bruidsmeisje(s) echt een bijzonder moment met dit bruidsmeisjesalbum! Tip, gebruik het ook voor het vragen van je getuigen.

Het bruidsmeisjesalbum is te bestellen vanaf € 26,75. Je ontvangt dan een uitklapbaar album van 10×10 cm bestaande uit vier pagina’s waarin 4 tot 6 foto’s passen.

Geïnteresseerd?

Echoboekje

Slingeren de echofoto’s van jouw kind(eren) ergens los rond?

Wist je dat echofoto’s naar verloop van tijd kunnen vervagen als je ze niet goed opbergt?

Met dit echoboekje zijn de echofoto’s eindelijk netjes bewaard en vereeuwigd. De echofoto’s zijn omgezet in echte foto’s die altijd goed blijven en elke echofoto is voorzien van het aantal weken met eventueel een korte gepersonaliseerde tekst. Door de polaroid opmaak behoud je het echte echofoto gevoel.

Je hoeft alleen de echofoto’s aan te leveren en eventueel korte persoonlijke teksten en ik zorg ervoor dat jij een compleet echoboekje ontvangt met jouw echofoto’s in een uniek polaroiddesign. Het album heeft een handzaam formaat om makkelijk mee te nemen en op te bergen. Je hebt de keuze uit diverse kleuren voor de omslag van het album en deze wordt standaard gepersonaliseerd met de naam van je kindje.

Bewaar die aller allereerste foto’s van je kind netjes en op een unieke manier met dit echoboekje!

Het echoboekje is te bestellen vanaf € 27,50. Je ontvangt dan een uitklapbaar album van 10×10 cm bestaande uit acht pagina’s voor acht tot maximaal veertien echofoto’s.

Geïnteresseerd?