Gratis webinar

De 3 sleutels tot het
maken van jouw fotoboek

Dit is dé kickstart die jij nodig hebt om jouw fotoboek te maken.

In dit webinar deel ik met jou:
  • Wat er voor nodig is om tijd te maken voor jouw fotoboek(en).
  • Hoe je van overweldigd naar doelgericht gaat voor wat betreft je foto’s en fotoboek(en).
  • Hoe je wel gemotiveerd blijft en zo binnen no time een fotoboek maakt.
  • en meer…

Hiermee tackelen we de drie grootste struikelblokken bij het maken van fotoboeken:

  1. Je hebt geen tijd voor dat fotoboek
  2. Het uitzoeken en ordenen van de foto’s is overweldigend
  3. Je mist de motivatie om echt aan de slag te gaan

Ook geef ik je extra tips die je helpen om op een slimme manier aan dat fotoboek te werken, zodat jij met weinig tijd toch een mooi fotoboek maakt.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Mocht je toch niet live bij het webinar aanwezig kunnen zijn dan ontvang je na afloop een mail met de link naar de opname van het webinar. Zo kun je het webinar alsnog bekijken.

Hoi, Ik ben Vanita!

 

Ik heb acht jaar ervaring in het professioneel ontwerpen van fotoboeken, met name trouwalbums, en heb daarom goed oog voor wat belangrijke aandachtspunten zijn bij het maken van fotoboeken. En als moeder van een tweeling weet ik hoe uitdagend het kan zijn om tijd te maken voor klusjes en projecten tussen de dagelijkse verplichtingen door, zoals die fotoboeken voor je kind en gezin.

Hiernaast geloof ik sterk in de waarde die foto’s hebben, met name foto’s uit de kinderjaren. Je kunt je via foto’s van alles herinneren, bewust en onbewust. Ze zijn vrij van nuances en meningen, maar puur zoals ze zijn en ze roepen ook die pure herinneringen op, van jou als persoon zelf. 

Ik geef regelmatig tips en inspiratie over hoe je die pure herinneringen van jouw kind zorgvuldig kunt bewaren, zodat jouw kind mede hiermee altijd in contact blijft met zijn pure ik. Ik ben van mening dat met de juiste mindset jouw kind zijn grootste dromen kan waarmaken en inspireer je hier graag over en help je zo telkens even bewust stilstaan bij dat wat er echt toe doet.

 

Ik zie je bij het webinar!

Na dit webinar heb jij geen excuses meer en start je direct met dat fotoboek!